“Ми, хіба, створюємо ці проблеми? Ні” – Путін

На засіданні Міжнародного дискусійного клубу “Валдай” президент Росії Володимир Путін зробив кілька гучних заяв. Частину з них присутні сприйняли зі сміхом. 

Головна тема 15 щорічного засідання – “Світ, у якому ми будемо жити: стабільність і розвиток у ХХІ столітті”, повідомляє “Валдай”.

Відповідаючи на запитання модератора Федіра Лук’янова про відносини Росії зі Сполученими Штатами Америки, а також безпосередньо про стосунки обох президентів, між якими останнім часом, як підмітив модератор, лише негатив, Путін зазначив:

“Є такий жарт. Звучить він як запитання: “Як ви розслабляєтеся? – Я не напрягаюся”. Те ж саме стосується загострення у міжнародних стосунках. Ми нікого не напрягаємо, ми не створюємо жодних проблем. Ми, хіба, створюємо ці проблеми? Ні. Це ж нас звинувачують у чомусь, при чому “з великою ймовірністю”, як говорять, ми зробили те і те, то туди вмішалися, то там щось зробили. При цьому ніхто не вважає за потрібне представити хоч якісь докази”.

Іншу заяву Путіна зал сприйняв сміхом.

Зал вибухнув сміхом після висловлювання президента Росії про ракети і ядерну війну проти РФ: “Агресор повинен знати, що кара неминуча, що він буде знищений. Ми, як мученики, попадемо в рай, а вони – просто здохнуть”.
Реклама

Залишити коментар