ДТП на Буковині: водій під час втечі від поліцейських в’їхав в огорожу

Як показала експертиза, водій був п’яним.

На Буковині у ніч на 18 жовтня поблизу села Остриця Герцаївського району патрульні помітили автомобіль Grand Cheroke, водій якого порушив правила дорожнього руху, а саме рухався по смузі зустрічного руху.

На законну вимогу поліцейських зупинитися порушник не відреагував. Він продовжив рух зустрічною смугою в сторону села Магала Новоселицького району. Про це повідомив очільник управління патрульної поліції Артур Шкроб у своєму Instagram.

“Після тривалого переслідування водій не впорався з керуванням та здійснив наїзд на металеву огорожу. В подальшому чоловік намагався закритись в автомобілі, не виконував вимоги поліцейських припинити протиправні дії, намагався завдати ударів охоронцям порядку, відмовлявся виходити з транспортного засобу.

У водія були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності свідків громадянин пройшов освідчення. Результат позитивний – 1,71 проміле.

Патрульні винесли на водія постанову за ст.122 КУпАП (порушення правил розташування транспортних засобів на проїзній частині) та склали протоколи за ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), ст.122-2 КУпАП (невиконання водіями вимог про зупинку), ст.124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського)”, – ідеться в дописі.

Реклама

Залишити коментар