На нову систему голосування і ремонт Верховної Ради витратять майже 6 мільйонів

Управління справами Верховної Ради України оголосило тендер на розробку проектно-кошторисної документації з ремонту сесійної зали з заміною системи електронного голосування очікуваною вартістю 5,7 млн. гривень.  

Про це повідомляється на сайті в системі публічних закупівель Prozorro. Переможець тендеру повинен буде підготувати документацію до 20 грудня.

“Проектування здійснюється з метою заміни існуючої інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури залу засідань Верховної Ради України для покращення її технічних властивостей, розширення можливостей і якісного виконання своїх функцій народними депутатами України”, – йдеться у тендерній документації.

Відзначається, “до складу стаціонарного робочого місця народного депутата України повинно входити: персональний комп’ютер / термінальний клієнт / спеціалізоване рішення, модуль з кнопками для голосування, модуль безконтактного зчитування ID-картки народного депутата України, кольоровий сенсорний екран з діагоналлю від 10” до 12” з можливістю голосування з нього, всіх видів запису на виступ, мікрофон, гучномовець, пристрій для користування синхронним перекладом, модуль підзарядки всіх типів персональних мобільних пристроїв народного депутата України та електронна табличка з ПІБ народного депутата України”.

Також у документах зазначено, що в ході проектування повинно бути враховано, з-поміж іншого, “вандалостійкість обладнання на робочих місцях”.

Фото – frontnews.eu.

 

 

Реклама

Залишити коментар