ДТП на проспекті: яке покарання очікує на водійку, яка в прямому ефірі потрапила в аварію

Водійка автомобіля Nissan, яка є учасницею ДТП на проспекті Незалежності у Чернівцях, може сплатити чималий штраф та залишитися без посвідчення водія.

У жінки, котра вела пряму трансляцію у соцмережі, керуючи автівкою Nissan, виявили 1,05 проміле алкоголю.

За інформацією прес-служби патрульної поліції в Чернівецькій області, на неї склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу на водія у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів громадян – 10200 гривень, а також позбавлення права керувати транспортними засобами терміном на один рік.

Надалі справу про адмінпорушення мають розгядати у суді.

Водночас водійці джипа, що рухався заднім ходом і сам в’їхав у легковик Nissan, можуть виписати штраф (розміром 340 гривень).

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях водій легкового автомобіля, який потрапив у ДТП на простекті Незалежності, проводила пряму трансляцію в соцмережі під час керування автівкою. Стрім виклали у мережу.

Як стало відомо, водійка легковика була п’яною, а джип Mitsubishi Pajero, за кермом якого також була дівчина, рухався по проспекту заднім ходом та  допустив зіткнення.

Реклама

Залишити коментар