У Чернівцях літні майданчики мають бути демонтовані до 5 листопада – Інспекція з благоустрою

Інспекція з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради звертається до керівників закладів торгівлі та ресторанного господарства про необхідність в термін до 5 листопада 2018 року демонтувати літні торгівельні майданчики.

Про це повідомила прес-служба Чернівецької міської ради.

Пунктом 1.16. положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою передбачено наступне: “Літній торговий майданчик – тимчасова, збірно-розбірна конструкція з навісом або без нього, що виготовляється з полегшених матеріалів, основними складовими якої є вуличні меблі (лавки, столи, стільці), використовується як приналежна річ для здійснення комерційної діяльності та розміщується в теплий період року з 01 березня до 01 листопада безпосередньо біля об’єкта сфери торгівлі (послуг) який забезпечений санітарно-побутовими умовами для дотримання правил особистої гігієни з наявним (доступним) санітарним вузлом”.

З 6 листопада 2018 року будуть вживатись заходи адміністративного впливу за ст. 152 КУпАП на керівників, які своєчасно не проведуть роботи з демонтажу літніх майданчиків.

Реклама

Залишити коментар