Шахрая, який видурив у літньої чернівчанки 10 тис. доларів, взято під варту

Члена злочинної групи телефонних шахраїв затримала поліція у Чернівцях.

Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у скоєнні тяжкого злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Працівники поліції перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних шахрайських дій і встановлюють інших учасників злочинної схеми.

Встановлено, що у кінці вересня молодик, за попередньою змовою з невстановленою слідством особою, яка ввела в оману 70-річну чернівчанку та вигадала історію, що її син потрапив в біду та матиме проблеми із законом, отримав від потерпілої 10 тисяч доларів США за нібито залагодження інциденту, повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Одного з учасників шахрайської схеми вдалося виявити та затримати одразу після скоєння чергового злочину. 24-річний житель Сумщини саме отримав від потерпілої пенсіонерки гроші, які працівники поліції вилучили у нього як речовий доказ. Затриманий обґрунтовано підозрюється у причетності до щонайменше чотирьох фактів шахрайства. Своїми діями “гастролер” завдав потерпілим збитків не менш, ніж на 20 тисяч доларів США.

Наразі відомо, що за вказівкою координатора злочину молодик неодноразово приїжджав до Чернівців.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливості внесення застави у розмірі 250 тис. грн.

Реклама

Залишити коментар