Генпрокуратура готує підозри Дмитру Фірташу – Луценко

Генеральна прокуратура готує підозри олігархові Дмитру Фірташу. Про це журналістам  повідомив генпрокурор Юрій Луценко, передає  LIGA.net.

Відповідаючи на питання, чому українська сировина продовжує надходити на кримські заводи Фірташа, Луценко сказав: “Ця холера називається суди, рішеннями яких систематично знімаються арешти з Житомирського та інших родовищ, що постачають сировину на заводи в тимчасово окупованому Криму”.

За його словами, після таких судових рішень прокуратурі доводиться заново накладати арешти. “Це досить рутинна робота, але зараз повинен сказати головне: у пана Фірташа в найближчі місяці будуть хороші для нас повідомлення з органів прокуратури. Це стосуватиметься і облгазів, і хімзаводів, і підприємств на тимчасово окупованій території”, – сказав генпрокурор.

“Нахабство, з якою цей громадянин звертається до Москви з вимогою покарати Україну, перейшла будь-які межі. А значить, це справа лежить в найближчій до моєї правій руці стопочку”, – підкреслив він.

Луценко додав, що очікує в справі Фірташа остаточних висновків експертиз. “Як тільки вони будуть – будуть і підозри, і накладені арешти, і інші резонансні дії”, – запевнив генпрокурор.

 

Реклама

Залишити коментар