Вибухи на Чернігівщині: повітряний простір у радіусі 30 км закрито

У зв’язку із пожежею та вибухами на території 6 арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба Ічнянського району Чернігівської області, задля безпеки польотів введено заборону на використання повітряного простору в радіусі 30 кілометрів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Закрито рух для всіх видів транспорту на автодорогах Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці – /Н-07/ від Талалаївки в сторону Ічні і від Парафіївки в сторону Ічні; дорогу Т-25-27 Новий Биків – Ічня від перехрестя з дорогою Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин в сторону Хаєнки-Монастирища-Ічні; закрито рух дорогою Т-25-24 Борзна-Ічня-Прилуки зі сторони Плисок в сторону Ічні і зі сторони дороги Н-07 до Ічні. Організовано маршрути об’їзду небезпечних зон.

Укрзалізниця закрила рух поїздів на трьох залізничних перегонах: Августівський – Коломійцеве, Августівський – Ічня та Коломійцеве – Прилуки. Зокрема, скасовано рух приміських поїздів №6333 Варваровка-Прилуки, №6334 Прилуки-Бахмач, №6335 Бахмач – Прилуки, №6336 Прилуки – Бахмач, №6337 Бахмач-Прилуки. Якщо ситуація не стабілізується до 2:30 ночі 10 жовтня, пасажирський потяг №61 Москва – Миколаїв на ділянці Бахмач-Прилуки  проходитиме через м.Ніжин.

Через станцію Августівський 9 жовтня, згідно з графіком руху поїздів, передбачено курсування трьох пар приміських поїздів.

ПАТ «Укрзалізниця» підготовлено та надано пожежні потяги для локалізації пожежі на військових складах. При необхідності вже готовий пасажирський поїзд для евакуації населення з місця надзвичайної ситуації.

Реклама

Залишити коментар