Народні депутати України заспівали державний гімн в ефірі росТВ (відео)

Українські депутати, затроливши російську журналістку, двічі заспівали приспів гімну і почали викрикувати “Слава Україні!”

Члени української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи заспівали гімн України у прямому ефірі телеканалу “Росія 1” у момент, коли російська телеведуча намагалася взяти інтерв’ю у депутатів.

Відоеролик поширив у Facebook журналіст Григорій Жигалов.

На відео російська журналістка намагається взяти коментар в українських нардепів, однак ті у відповідь заспівали гімн України.

Ведуча не розгубилася і намагалася вести далі діалог в ефірі. Депутати, затроливши журналістку, двічі заспівали приспів гімну і почали викрикувати “Слава Україні!”


Як відомо, Парламентська асамблея Ради Європи 9 жовтня не ухвалила рішення, яке передбачало зміну регламенту організації для того, щоб делегація Росії повернулася до зали засідань.

Росія після накладених на її делегацію обмежень у ПАРЄ через анексію українського Криму сама відмовилася від участі в роботі асамблеї, а влітку 2017 року також припинила платити членські внески в Раду Європи. Нині Москва домагається від ПАРЄ зміни регламенту, щоб унеможливити такі санкції надалі.

 

Фото – korrespondent.net.

 

 

 

Реклама

Залишити коментар