Департамент МБК у Чернівцях може очолити депутат, який голосував за відставку мера

Депутату Чернівецької міської ради від фракції “Свобода” Миколі Собку запропонували очолити департамент містобудівного комплексу й земельних відносин.

На запитання журналіста, чи правдива інформація про ймовірне призначення Собка керівником земельного департаменту, він дав ствердну відповідь, пише МБ.

“Скажу так: розмов було багато, але я дотримуюсь такої позиції – коли буде офіційний документ, тоді можна буде вести якусь мову”, – повідомив Собко.

Водночас, на запитання журналіста, чи пропозиція працевлаштування Собка є подякою нової влади після голосування за відставку мера Олексія Каспрука, він відповів:

“Якщо, умовно, треба засувати рукава й починати працювати з восьмої до восьмої, то це подяка? Навряд чи це можна так назвати. Подяка – це коли пропонують: “Давай так – ти нічого не будеш робити”. Людина отримує щось неправомірно…”.

Як відомо, Микола Собко входить до числа 29-ти депутатів Чернівецької міської ради, які 26 липня достроково припинили повноваження міського голови Олексія Каспрука.

Наразі депутат перебуває на посаді заступника начальника екологічної інспекції в Чернівецькій області.

 

Фото – зі сторінки Миколи Собка у Facebook.

Реклама

Залишити коментар