Сьогодні у центрі Чернівців обмежено рух транспорту

Для безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку під час проведення заходів з нагоди Дня міста, буде обмежено аба повністю перекрито рух транспорту на вулицях і площах міста.

До 24.00  7 жовтня буде заборонено стоянку та частково обмежено рух транспортних засобів, крім транспорту організаторів та учасників ярмаркових заходів по площі Пресвятої Марії та вул. Турецькій на ділянці від вул. П. Сагайдачного до вул. А. Шептицького, від вул. А. Шептицького до вул. Шкільної (ділянка вул. Турецької від будинку №2 до будинку №18), вул. Шкільній на ділянці від вул. Головної до вул. Сучавської і пров. Шкільному, та повністю перекриють рух транспорту на цих ділянках 6 і 7 жовтня з 8.00 до 22.00.

До 22.00 7 жовтня буде заборонено стоянку транспортних засобів та повністю перекрито рух транспортних засобів, крім транспорту організаторів та учасників ярмаркових заходів по площі Центральній на ділянці від вул. О. Кобилянської до вул. Руської.

До 22.00 7 жовтня буде заборонено стоянку та повністю перекрито рух транспортних засобів по площі Філармонії на ділянці від вул. М. Заньковецької до вул. М. Горького.

7 жовтня з 14.30 до 22.00 буде повністю перекрито рух транспорту, крім громадського по площі Соборній та вул. І. Франка на ділянці від вул. А. Міцкевича до площі Соборної.

Про це повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.

Реклама

Залишити коментар