Чернівецька поліція спіймала банду, яка пограбувала ювелірний магазин у Сокирянах (фото, відео)

За вчинення розбійних нападів зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Як відомо, 9-го вересня двоє невідомих чоловіків у масках зайшли до магазину у місті Сокиряни. Погрожуючи зброєю, зловмисники завдавши ударів 37-річній жінці-продавцю, розбили вітрини й заволоділи ювелірними виробами.

На пошуки грабіжників був орієнтований весь особовий склад буковинської поліції. Правоохоронці перекрили всі можливі шляхи виїзду з області.

У результаті кропіткої та наполегливої роботи поліцейські вийшли на слід злочинців. Працівники Управління карного розшуку та бійці спецпідрозділу КОРД провели блискавичне затримання злочинців.

Ними виявилися молодики-спортсмени, віком від 28 до 32 років, які зажадали миттєво збагатитися за чужий рахунок і не подумали про наслідки.

Поліцейські встановили, що напередодні під час застілля у чоловіків виникла ідея покращити своє матеріальне становище з мінімальним вкладанням сил та часу. Порадившись, вони вирішили пограбувати ювелірний магазин і прихопили з собою зброю.

Вчинивши розбійний напад, злочинці втекли на автомобілі “Jeep Grand Cherokee”. Щоб приховати свою причетність до злочину, нападники пізніше спалили позашляховика.

Працівники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області оголосили зловмисникам підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння інших злочинів як на території Буковини, так і в інших регіонах України. Досудове розслідування триває.

На відео: Микола Лазорко – заступник начальника Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області.

Реклама

Залишити коментар