Поліцейські повідомили подробиці вбивства 50-річної чернівчанки

Правоохоронці затримали зловмисника. Наразі його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За повідомленням Відділу комунікації поліції Чернівецької області, 2-го жовтня в одному із будинків обласного центру було вбито 50-річну чернівчанку. Оперативники встановили, що того вечора потерпіла разом із малознайомим розпивала спиртні напої.

В подальшому під час відпочинку між власницею будинку та її гостем виник словесний конфлікт. Потім зловмисник завдав по голові жертви декілька ударів невстановленим предметом. Від отриманих травм жінка померла на місці події. Після чого порушник втік у невідомому напрямку.

Поліцейські Управління карного розшуку спільно поліцією особливого призначення по гарячих слідах встановили та затримали порушника – 49-річного жителя Чернівців, котрий у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у вчиненні злочину. Тривають слідчі дії.

 

 

Реклама

Залишити коментар