У Чернівцях поліцейські тричі за день виявили у громадян наркотики

Протягом одного дня патрульні тричі виявили у громадян речовини, схожі на наркотичні.

Напередодні на вулиці Садовій охоронці порядку помітили двох молодих людей, які за прикметами були схожими на осіб, що перебували в орієнтуванні за скоєння крадіжки, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Чоловіки помітно нервували. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у одного з них згорток з речовиною, походження якої 18-річний чернівчанин пояснити не зміг. Для з’ясування всіх обставин хлопця доставили до райвідділу.

Того ж дня на вулиці Героїв Майдану патрульні зупинили автомобіль ВАЗ, водій якого порушив правила дорожнього руху. Перевіряючи документи, правоохоронці помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння.

В автомобілі у пачці з-під цигарок правоохоронці виявили паперовий згорток та пакет із речовиною рослинного походження. Водій пройшов тест. Результат підтвердив стан сп’яніння внаслідок вживання амфетаміну, марихуани, екстезі та метамфетаміну.

Опівночі, на вулиці Фастівській, патрульні зупинили автомобіль Фольксваген, водій якого проїхав на заборонний сигнал світлофора. Чоловік поводив себе підозріло та всіляко намагався уникнути спілкування з охоронцями порядку. У патрульних виникла підозра, що у нього можуть бути при собі заборонені речі.

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у громадянина пластиковий контейнер та паперові згортки з білою порошкоподібною речовиною. Результат на стан сп’яніння підтвердив вживання водієм алкоголю, амфетаміну та канабіоїдів.

В обох випадках патрульні склали на водіїв протоколи за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та викликали на місце слідчих для подальшого з’ясування всіх обставин.

 

 

Реклама

Залишити коментар