Руслана Лижичко популяризуватиме відновлювану енергію у світі

Лижичко заявила, що для всього людства розвиток відновлюваної енергії означає відмову від ядерної енергії, використання вугілля, нафти і газу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України на своїй сторінці у Facebook.

Офіційне призначення Руслани відбулося на глобальному саміті WindEnergy Hamburg 2018 у Гамбурзі (Німеччина). Співачка отримала відповідний сертифікат Global 100% RE від генерального секретаря Всесвітньої вітроенергетичної асоціації та члена виконавчого комітету платформи Global 100% RE Штефана Гзенгера.

“Завершився шоу-перфоманс Руслани на глобальному саміті WindEnergy Hamburg 2018 у Гамбурзі (Німеччина). Руслана офіційно проголошена глобальним амбасадором відновлюваної енергії у світі й отримала відповідний сертифікат ініціативи Global 100% RE з рук Стефана Гсаенера (генеральний секретар Всесвітньої вітроенергетичної асоціації та член виконавчого комітету платформи Global 100% RE)”, – сказано в ньому.Під час свого виступу Лижичко заявила, що для всього людства розвиток відновлюваної енергії означає відмову від ядерної енергії, використання вугілля, нафти й газу.

“Моя місія як амбасадора – зробити відновлювану енергію найбільш популярною енергією у світі. І я знаю, як це зробити за допомогою свого голосу. У мене є програма і план дій”, – зазначила вона у промові.

Відомо, що в серпні міністр закордонних справ Павло Клімкін і Лижичко підписали меморандум про співпрацю між Міністерством закордонних справ та Офісом амбасадора відновлюваної енергії.

 

Реклама

Залишити коментар