Завтра у Чернівцях перекриють центр: у місті відбудеться масовий забіг

У неділю, 30 вересня, у Чернівцях відбудуться відкриті змання “Буковинська миля”. У зв’язку з цим, до обіду на площі Соборній та по вулиці Героїв Майдану буде заборонено стоянку та повністю перекрито рух транспортних засобів.

Як повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради, для забезпечення безпеки дорожнього руху і охорони громадського порядку під час проведення відкритих змагань “Буковинська миля”, 30 вересня з 10.40 год. до 13.30 год. по площі Соборній та з 12.00 год. до 13.00 год. по вулиці Героїв Майдану буде заборонено стоянку та повністю перекрито рух транспортних засобів на ділянці від площі Соборної до вул. О. Щербанюка.

Також під час “Буковинської милі” рух тролейбусів і маршруток скоротять. З 10 години 40 хвилин до 13 години 30 хвилин буде скорочено рух тролейбусів на тролейбусних маршрутах №1, №6 та №8 до кільця на проспекті Незалежності і змінено схеми руху автобусів на міських автобусних маршрутах.

Як відомо, у змаганнях “Буковинська миля” візьме участь зіркова спортсменка, володарка повного комплекту нагород Олімпійських ігор Тетяна Самоленко.

Реклама

Залишити коментар