У “Нафтогазі” іронією відповіли на заяву Тимошенко про ліквідацію компанії

Доля ГТС України опинилася в центрі уваги потенційних кандидатів у президенти. Юлія Тимошенко виступила проти приватизації ГТС і за ліквідацію “Нафтогазу”, зазначивши, що компанія буде ліквідована як непотрібний посередник. 

Про це вона заявила під час брифінгу у Києві, передає “Українська прапвда”.

Тимошенко зауважує, що “після приходу нової влади” ринок газу демонополізують, а це нібито дозволить знизити ціни на газ для українців щонайменше вдвічі.

“За півроку ліквідуємо “Нафтогаз” як посередника, який не потрібен. А якщо він створить інші посередницькі структури для продажу природного газу українцям, – це все буде ліквідовано. Монополії на торгівлю газом не залишиться”, – наголосила політик.

Разом з тим, у компанії “Нафтогаз України” не забарилися з відповіддю. На обіцянку Юлії Тимошенко вони в іронічній формі відреагували на заяву. Свою позицію вони опублікували на сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

“Нам сьогодні повідомили, що бути прибутковими і платити податки з дивідендами в бюджет – то є гріх, піднімати цей газ з-під землі треба молитвою, бо гроші за нього брати не можна. Дуже, дуже цікаво”, – йдеться у дописі.

Реклама

Залишити коментар