У Чернівцях депутати підтримали петицію щодо ремонту вулиці Бєлінського

Петиція щодо капітального ремонту вулиці Віссаріона Бєлінського була підтримана більшістю депутатів. Петиція була попередньо розглянута за участю автора та працівників департаменту житлово-комунального господарства міської ради.

Виконання  робіт з капітального ремонту вул. Бєлінського Віссаріона з заміною водопровідних та каналізаційних мереж в 2018-2020 році включено в проект рішення міської ради щодо внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів житлово-комунального господарства в м.Чернівцях на 2017 – 2020 роки “Комфортне місто”.

Департаменту житлово-комунального господарства міської ради доручено отримати технічні умови на ремонт підземних інженерних мереж по вулиці  Віссаріона Бєлінського, при наявності фінансування – виготовити проектно-кошторисну документацію. Про це повідомляє прес-служба чернівецької міської ради.

При формуванні міського бюджету міста Чернівців на 2019-2020 роки доручено передбачити необхідний обсяг видатків на виконання робіт з капітального ремонту вулиці Віссаріона Бєлінського з заміною водопровідних та каналізаційних мереж.

Реклама

Залишити коментар