Олексій Каспрук: “Посади у Чернівецькій міськраді були розподілені задовго до моєї відставки”

Днями у Чернівецькій міській раді відбулися суттєві кадрові зміни. Зокрема, без конкурсу на посаду директора ЖКГ був призначений депутат від “Рідного міста” Володимир Бешлей, а секретарем виконавчого комітету стала громадська активістка Антоніна Бабюк.

Проте, позитивних зрушень у роботі міськради від таких кадрових змін навряд варто очікувати. Про це у програмі “Сесійний марафон” на телеканалі ТВА заявив Олексій Каспрук.

“Секретар міськвиконкому – це друга людина після міського голови, нарівні з секретарем міської ради. До цього часу цю посаду обіймали дуже відповідальні люди. І навіть якщо було якесь політичне несприйняття, це були люди з великим досвідом. Антоніну Бабюк я ніколи не розглядав, як кандидата на таку посаду”, – сказав Каспрук.

Також він зауважив, що посада секретаря виконкому була запропонована Антонініі Бабюк задовго до його відставки: “Були розподілені всі посади, і ми це бачимо по сьогоднішніх призначеннях”.

“Я не бачу жодного нового професіонала, призначеного на керівні посади. Виняток – відділ міжнародних зв’язків, який очолив Сергій Нежурбіда. А всі інші призначення, як самі бачите – депутат, депутат, член виконкому”, – зазначив Олексій Каспрук та додав, що  нічого хорошого від таких призначень він не очікує і вважає, що справи у місті підуть гірше.

 

Реклама

  • гірше не буде бо при пельмені ми вже так “впали” що навіть якби мера не було взагалі то в місті справи були б краще

Залишити коментар