Минулої ночі у Чернівцях патрульні переслідували п’яного водія

27 вересня, близько 3-ї години ночі, на перехресті вулиць Білоруської та Лубенської у Чернівцях патрульні помітили автомобіль ВМW, який зупинився по центру проїзної частини, чим створив небезпеку для руху інших транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба управління патрульної поліції у Чернівецькій області.

“Помітивши правоохоронціву, водій здійснив маневр, направивши своє авто на службове. Потім різко змінив напрямок руху. Охоронці порядку увімкнули звуковий сигнал та проблискові маячки червоного кольору з вимогою зупинити автомобіль. Натомість водій пришвидшився, маючи намір втекти від переслідування.

Через затор, що утворився на вулиці Прутській, , водій був змушений зупинитися. Під час спілкування, інспектори виявили у нього ознаки сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився.

Патрульні склали на нього протоколи за ст.130 КупАП (керування автомобілем в стані сп’яніння), ст. 122-2 КУпАП (невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 6 ст. 121 КУпАП (керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим).

Пасажир, 36-річний мешканець обласного центру, що перебував на той момент в автомобілі, під час спілкування з охоронцями порядку поводив себе неадекватно. На неодноразові законні вимоги припинити нецензурну лайку та не перешкоджати законним діям поліцейських не реагував.

В результаті патрульні винесли на пасажира постанову за ст. 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) та склали протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).”, – йдеться у повідомленні патрульної поліції.

Реклама

Залишити коментар