Молодіжну збірну України з боксу на Олімпійських іграх тренуватиме чернівчанин

Юнацькі Олімпійські ігри–2018 з 6 по 18 жовтня прийматиме Буенос-Айрес (Аргентина). Збірна України з боксу під керівництвом Олега Малованюка готується до змагань.

Молодіжна збірна України з боксу під керівництвом буковинського фахівця Олега Малованюка проводить останній етап підготовки напередодні виступів на ІІІ юнацьких Олімпійських іграх. Про це йдеться на сайті “ЧернівціСпорт“.

Юнацькі Олімпійські ігри – 2018 триватимуть з 6 по 18 жовтня у Буенос-Айресі. Боксерський турнір відбуватиметься з 14 по 18 жовтня. 14-16 жовтня – попередня стадія змагань, 17 та 18 жовтня – півфінальні та фінальні поєдинки.

У рамках підготовки до Олімпійських ігор боксери пройшли навчально-тренувальні збори у Мигово Чернівецької області (7-19 серпня) та у Конча-Заспі (19 вересня – 1 жовтня).

В Аргентині нашу державу представлятимуть Максим Галінічев (ФСТ «Колос», МАУП, 56 кг, особистий тренер – Володимир Вінніков) і Тарас Бондарчук («Освіта», Броварське вище училище фізичної культури, 60 кг, особистий тренер – Олександр Поліщук).

Як повідомив Олег Малованюк, до Буенос-Айресу українські боксери вирушать 1 жовтня.

Реклама

Залишити коментар