Названо дати проведення ЗНО-2019

Зовнішнє незалежне оцінювання-2019 проходитиме з 11 навчальних предметів з 20 травня по 12 липня.

Наступного року зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) пройде з 20 травня по 12 липня. Про це йдеться в повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти.

ЗНО буде проходити з 11 навчальних предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова. Учасники мають право скласти тести з чотирьох предметів.

Випускникам старшої школи здані тести будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації. Вони повинні обов’язково здати українську мову і літературу, математику або історію України і ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Також наголошується, що випускники, які бажають, щоб результат оцінювання з іноземної мови їм був зарахований як оцінка за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного та профільного рівнів.

Фото – radiosvoboda.org.
Реклама

Залишити коментар