Компанія, яка ремонтує дороги у Чернівцях, є фігурантом кримінального провадження – “Закупівлі Чернівці”

Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради за місяць уклав декілька договорів з фірмою, з якою укладалися мільйонні договори щодо ремонту злітно-посадкової смуги Чернівецького аеропорту, а також яка фігурувала у кримінальному провадженні.

Медіакомпанія “Закупівлі Чернівці” оприлюднила інформацію про те, що найчастіше Чернівецька міськрада укладає договори про капітальний ремонт вулиць з ТОВ “Компанія “Євродор”.

Як відомо, з 2014 року компанії ПП “Євродор” і ТОВ “Євродор” двічі вигравали тендер на капітальний ремонт злітно-посадкової смуги Чернівецького аеропорту. Обидві фірми зарєєстровані за тією ж адресою, однією і тією ж людиною, Артуром Асланяном.

Окрім цього, згадані компанії фігурували у кримінальному провадженні. Так, у ході досудового розслідування встановлено, що пов’язані між собою ТОВ Компанія Євродор , ПП Євродор , СФГ Артур, використовуючи злочинну схему мінімізації податкових платежів упродовж 2016-2017 років, ухилились від сплати податків в особливо великих розмірах, йдеться в ухвалі Заводського районного суду міста Миколаєва.

Окрім того, як повідомляють “Закупівлі Чернівці”, “Євродор” неодноразово отримував мільйони на ремонт доріг державного значення від Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області.

Як йдеться у публікації, від 23 серпня “Євродор” уклав з Чернівецькою міськрадою договори на ремонт перехрестя на вул. Енергетичній та вул. Я. Мудрого, ремонт по вул. У. Кармелюка (від вул. Руданського до залізничного переїзду), на капітальний ремонт по вул.Щербанюка (від вул. Небесної сотні до вул.Щербанюка), капітальний ремонт вул. І. Вільде.

Реклама

Коментарі:

  • Подрядчик, который реально выполняет свою работу Причем, вовремя и с хорошим качеством. А какой подрядчик не старается минимизировать свои расходы? Правильно! Только дурак. Что-то, где-то, хлопы “переборщили” и их записали в преступники. Это на руку сыграло их конкурентам-бездельникам, подняли шумиху. Эта статья-заказная, причем этими конкурентами. Плохо это! Когда не хватает ума работать самому, лить грязь на другого. ПОДЛО!!! А владельцам дорог, совет. Не обращайте внимания на ублюдков. Ваша задача -держать дороги в порядке, пусть даже руками урок как Беломор-канал. Их правомерностью займутся компетентные органы

  • Эти мудозвоны криворукие достали уже .

Залишити коментар