У Чернівцях спалили автівку начальника інспекції з благоустрою

У Чернівцях минулої ночі невідомі підпалили автівку начальника інспекції з питань благоустрою Сергія Обшанського. Інцидент він пов’язує зі своєю професійною діяльністю.

Про це чиновник повідомив на власній сторінці у Facebook.

“Сьогодні 24.09.2018 , о 03:25 годині ночі невідомі підпалили мій автомобіль.
Дякую рятувальникам , поліції за оперативне реагування. Слава Богу ніхто не постраждав ні автомобілі які поряд , ні люди”, – пише Обшанський.

Зазначається, що правоохоронці розслідують інцидент з автомобілем за статтею: “Умисне знищення майна”. Поліція відкриває кримінальне провадження у зв’язку з можливим підпалом автомобіля.

Підпал здійснили професійно з обох сторін , у результаті загоряння вогнем пошкоджено моторний відсік , лобове скло та передню частину автомобіля.

Впевнений , що підпал машини пов’язаний із моєю професійною діяльністю на посаді начальника Інспекції з благоустрою м.Чернівці , особливо у сфері ЖКГ (на чергову сесію міської ради винесено питання про ліквідацію Інспекції з благоустрою).

Запевняю Вас , що і надалі буду займати чітку позицію згідно чинного законодавства та викривати всі афери “ділків” з комунальним майном Громади міста”, – додав  Сергій Обшанський.

Реклама

Залишити коментар