В Україні створили єдиний бренд для продажу вітчизняних товарів на світових ринках

В Україні представили новий Експортний бренд. Тепер українські товари і послуги будуть продаватися на світових ринках під єдиним експортним брендом.

Над його створенням працювала команда Офісу з просування експорту, передає Deadline.

Слоганом Експортного бренду обрана фраза Trade with Ukraine. На думку розробників, слоган спонукає до дії, закликає до міжнародного партнерства.

“Серед завдань Експортного бренду України – позиціонувати Україну як вигідного торгового партнера, який продає якісну, автентичну, інноваційну та креативну продукцію, збільшити обсяги українського експорту і вигідно представити експортно орієнтовані галузі України імпортерам”, – говорять в Офісі з просування експорту.

Тепер вітчизняні експортери зосередяться на просуванні бренда як на рівні країни, так і на міжнародному рівні. Першим кроком стане презентація бренду на China International Import EXPO 2018, наймасштабнішій міжнародній експортній виставці світу.

Проект реалізовано з-за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4 Business Європейського Союзу. Розробкою бренду, бренд-платформи та експортного бренд-бука займалося агентством BeCentric, яке стало переможцем тендеру.

Головне фото – dpsscn.gov.ua

Реклама

Залишити коментар