У Чернівцях п’яний водій протаранив 9 автівок: постраждалих немає

17 вересня у Чернівцях на вулиці Поповича поблизу будівлі БДМУ водій легковика ВАЗ пошкодив одразу 9 автівок, які стояли на парковці.

Водія затримано, він перебував за кермом в нетверезому стані. Постраждалих немає. Про це повідомляє управління патрульної поліції Буковини.

“Водій автомобіля марки Lada 2107 порушив вимоги дорожнього знаку, не дотримався бокового інтервалу та врізався у припаркований автомобіль Volkswagen Jetta.

Після цього він продовжив рух та зіткнувся з автомобілями марок Mercedes Benz та Nisan Teana. Опісля – влетів у паркан, а далі – протаранив автомобіль марки Nissan Note. Потім зачепив Subaru Forester, внаслідок чого той зіткнувся з припаркованим автомобілем марки Citroen.

Водій продовжував рух та вчинив наїзд на автомобіль Lada 210995-20, опісля – на автомобіль Volkswagen Transporter, внаслідок чого той зіткнувся з іншим припаркованим Volkswagen Тransporter.

Після вчиненого ДТП водій зник з місця, але патрульні затримали його .

Під час спілкування в чоловіка помітили ознаки сп’яніння. Результат виявився позитивний – 1.79 проміле. Також у громадянина було відсутнє водійське посвідчення”, – йдеться у повідомленні патрульних.

На водія склали протоколи за ст.130 КупАП (керування автомобілем в стані сп’яніння), ст.124 ( порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст.122-4 ( залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) та винесли постанову за ч.2 ст. 126 КупАП ( керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом).

Реклама

Залишити коментар