У прокуратурі Чернівецької області прокоментували смертельну ДТП за участю поліцейських

Заступник прокурора Чернівецької області прокоментував ДТП за участю епіпажу патрульної поліції Чернівців, внаслідок якої загинув пішохід.

Прокуратура Чернівецької області сьогодні вночі внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочала досудове розслідування за ст. 286 ч. 2 КК України за фактом дорожньо-транспортної події за участі екіпажу Управління патрульної поліції, що спричинила смерть потерпілого. Про це повідомив заступник прокурора області Олег Пелепюк на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

“За участі прокурорів спеціалізованими слідчими ГУ НП в Чернівецькій області та експертами Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України проведено огляд місця події. За попередніми результатами, зіткнення відбулося до пішохідного переходу, що підтверджується розсипом уламків”, – йдеться у дописі.

Автомобіль поліції, відеореєстратор та інші речові докази вилучено, повідомив Олег Пелепюк.

“Патрульних поліцейських з місця події одразу проведено для судово-медичного освідування на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння за участі прокурора. За попередніми результатами такого стану не виявлено, всі тести негативні”, – додав він.

Наразі повноваження досудового розслідування у слідчих прокуратури припинено, його передано слідчим управління Служби безпеки України в Чернівецькій області.

Хід розслідування, як зазначив Пелепюк, взято на контроль.

Також заступник прокурора Чернівецької області закликав очевидців події повідомляти будь-які обставини прокуратурі області або ж йому особисто.

Реклама

Залишити коментар