Смертельна ДТП на Гравітоні: підстав для затримання патрульних немає – прокуратура

На момент аварії з летальними наслідками атомобіль екіпажу патрульної поліції Чернівців рухався зі швидкістю 60-80 км на годину. Наїзд на пішохода відбувся до переходу, як свідчать уламки пошкодженого авто. Тому законних підстав затримати патрульних, які скоїли ДТП, немає. 

Деталі смертельної ДТП за участю патрульної поліції у Чернівцях на брифінгу повідомив заступник прокурора області Олег Пелепюк.

Як зазначили у прокуратурі, хлопець йшов попереду компанії, яка саме збиралася переходити дорогу. Чи був він напідпитку, з’ясовують експерти. Тіло потерпілого направили на судмедекспертизу.

За попередніми даними, зіткнення відбулося до пішохідного переходу, що підтверджується розсипом уламків.

Прокурори були присутні під час освідчення патрульних і провели допит з місця дорожно-транспортної пригоди, встановили свідків, повідомив Пелепюк. На момент прибуття слідчих на місце аварії, відеореєстратора в автомобілі не було – його вилучив інший патрульний. Зараз реєстратор передали прокуратурі, де його вивчатимуть експерти.

За повідомленням заступника прокурора, далі справу вестимуть слідчі управління СБУ в Чернівецькій області.

Автомобіль екіпажу патрульної поліції направлено до прокуратури, щоб не виникало втручань. Він перебуває під охороною.

Законних підстав для затримання патрульних, які вчинили ДТП, немає. Підозру їм не оголошували, повідомив Олег Пелепюк.

Реклама

Коментарі:

  • Как могут патрульные находится под арестом если они скрылись с места ДТП,может они поехали сразу в прокуратуру сдаваться.
    Сбежали как крысы

  • На месте родителей я бы мента завалил…

  • С таким же успехом на месте родителей мента можно завалить родителей потерпевшего за то. что завалили родителей мента.

Залишити коментар