Керівник патрульної поліції Чернівців запевнив у прозорості і об’єктивності розслідування ДТП на Гравітоні

Керівник патрульної поліції Чернівців Артур Шкроб просить не поширювати істерію, а виявити повагу і розділити жалобу втрати. Він запевнив, що розслідування смертельної ДТП, у якій поліцейський допустив наїзд на пішохода, буде об’єктивним і прозорим.

“З прикрістю вимушений підтвердити факт ДТП за участю патрульного автомобіля …” – написав Артур Шкроб на своїй Facebook-сторінці.

Утім, керівник поліції наголосив на маніпуляції фактами, тому у дописі спростував деяку інформацію. Зокрема те, що жоден патрульний з місця події не втікав, про що він засвідчує особисто. Поліцейські були тверезими, що задокументовано належним чином.

“У присутності свідків, під запис відеокамер протокольно було зроблено всі заміри та виміри, що потім в законному порядку долучено до матеріалів справи. Тому місце зіткнення і наявність уламків до пішохідного переходу було задокументовано в законному порядку!” – йдеться у дописі.

Керівник поліції попросив не піддаватися істерії, а навпаки, у разі наявності будь-якої інформації надати її до слідчих підрозділів.

Артур Шкроб додав, що одразу після наїзду патрульні надали первинну домедичну допомогу потерпілому та викликали машину швидкої допомоги.

“Закликаю до терпіння і співчуття рідним та близьким – не популяризувати подію, а виявити повагу і розділити жалобу по втраті молодого життя”, – написав поліцейський.

Розслідування ситуації та встановлення всіх фактів взято на контроль керівництвом Національної поліції та Департаменту патрульної поліції.

 

 

Фото з Facebook-сторінки Олега Пелепюка.

Реклама

Залишити коментар