Чернівецька “Буковина” поступилася закарпатській “Минай”, не забивши жодного гола

Перше коло друголігової першості України чернівецька “Буковина” завершувала виїзним матчем із командою “Минай” (Закарпатська область). Для буковинців матч завершився програшем з розгромним рахунком 0:3. 

У матчі з підопічними екс-гравця “Буковини” Ігоря Харьковщенка тренерський штаб чернівецької команди не зміг використати кількох гравців основного складу. Захисник Андрій Понєдєльнік пропускав зустріч через перебір жовтих карток, а капітан “Буковини” Антон Батрак захворів, передає прес-служба ФСК “Буковина”.

Господарі поля мали шанс відзначитися вже на 2 хвилині зустрічі. Після передачі досвідченого Михайла Кополовця вище воріт “Буковини” пробив Анатолій Нурієв. Через чотири хвилини на “постріл” колишнього гравця національної збірної України Василя Кобіна зреагував Богдан Степаненко. А на 8 хвилині гри на ударну позицію виходив півзахисник “Буковини” Руслан Луцик – м’яч опинився у руках голкіпера господарів Сергія Мелашенка.

На 34 хвилині гри міг відзначитися нападник “Буковини” Олександр Боженко, у якого вийшов “постріл” з далекої відстані. Сергій Мелашенко зумів перевести м’яча на кутовий. На жаль, підопічні Віктора Мглинця отримали “гол у роздягальню”. Михайло Кополовець отримав пас від Владислава Микуляка та зробив передачу на Роберта Гегедоша, який головою відправив м’яча у ворота “Буковини”.

Другий тайм розпочався з атак господарів поля. На 53 хвилині м’яч вдруге побував у воротах “Буковини”. Досвідчений Василь Кобін обігрався з Робертом Гегедошем та вразив “рамку” чернівецької команди. На 60 та 66 хвилині на вістрі атаки опинялися Михайло Кополовець та Василь Кобін. У цих ігрових епізодах вдало діяв Богдан Степаненко.

На 68 хвилині гри удару по “рамці” господарів завдавав Олександр Жумига – м’яч став легкою здобиччю для Сергія Мелашенка. А через хвилину підопічні Ігоря Харьковщенка забили третій гол. Петро Стасюк віддав передачу на Михайла Кополовця, який і встановив остаточний рахунок матчу – 3:0 на користь “Минаю”. До фінального свистка арбітра міг оформити дубль Василь Кобин, однак досвідчений гравець у ворота не влучив. Вже у доданий арбітром час пробивав головою нападник “Буковини” Александру – Васілє Мунтян – м’яч оминув “рамку” господарів поля.

“Ми пропустили на останніх хвилинах першого тайму. Тоді стало важче грати. Хоча у першому таймі у нас були моменти. Можна було забивати голи. Коли вже програвали, то важко стало грати з такою командою, як “Минай”. “Минай” – пристойна команда, де підібрано кваліфікованих виконавців. Усе закономірно”, – прокоментував гру головний тренер “Буковини” Віктор Мглинець.

Реклама

Залишити коментар