На Буковині озброєний чоловік погрожував сусідові вбивством

Правоохоронці виявили у помешкані 53-річного жителя селища Лужани револьвер та набої до нього. Чоловік погрожував сусіду розправою. Зловмисника затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

До поліції звернувся житель Кіцманського району, який повідомив поліцейським, що сусід погрожував йому розправою пістолетом. Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

13-го вересня працівники Кіцманського відділу поліції в ході проведення оперативних заходів «Зброя та вибухівка» провели санкціонований обшук помешкання 53-річного жителя селища Лужани. Правоохоронці встановили, що чоловік має непогашену судимість за аналогічний злочин. Поліцейські виявили та вилучили у будинку зловмисника револьвер кустарного виробництва та шість набоїв до нього.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зловмисника поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання злочинцю запобіжного заходу.

Реклама

Залишити коментар