У Чернівцях затримали злодійку-рецидивістку – поліція

Працівники Садгірського відділення поліції затримали злодійку після чергової крадіжки на одному з чернівецьких ринків. Маючи чинну судимість, 37-річна уродженка Прикарпаття не припинила своєї злочинної діяльності.

В обід 9-го вересня з повідомленням про крадіжку до поліції звернулася жінка-підприємець з Чернівців, йдеться у повідомленні відділу комунікації Нацполіції Чернівецької області.

Заявниця повідомила, що невідома особа викрала з контейнеру на ринку жіночі джинсові брюки. Гарячим слідом оперативники встановили та затримали злодія – уродженку Івано-Франківської області, котра нині мешкає на Буковині у Заставнівському районі.

Зловмисниця добре відома поліції раніше скоєними злочинами. Жінка вже була неодноразово судима і в період не знятої та не погашеної судимості продовжувала красти чуже майно й гроші. Починаючи з січня цього року злодійка вчинила декілька крадіжок на ринку у Чернівцях.

Затриманій вже оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють підозрювану на причетність до інших аналогічних злочинів на території Чернівецької області.

Зважаючи на те, що крадійка не робить належних висновків і продовжує протиправну діяльність, слідчі Садгірського відділення поліції направили до суду клопотання про обрання затриманій запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Взявши до уваги позицію слідства, Садгірський районний суд міста Чернівці призначив жінці 60 днів арешту.

Реклама

Залишити коментар