У Чернівцях палія автівок госпіталізували до психлікарні

У Чернівцях поліціянти затримали 27-річного чоловіка, котрий  через конфлікт з сусідом спалив йому автомобіль, а потім підпалив фургон на іншій вулиці.

Як повідомляє прес-служба поліції Буковини, вночі 11-го вересня до поліції надійшло одразу два повідомлення про підпал автотранспорту. Спочатку близько о пів на третю годину ночі по вулиці Кишинівській загорівся автомобіль “Peugeot Bipper”. А вже за півтори години на спецлінію “102” надійшло повідомлення про підпал “Opel Combo” по вулиці Магалянській.

“Поліціянти встановили особу палія. Місцевий житель 1991 року народження неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через свій агресивний характер і погрози сусідам.

Беручи до уваги, що порушник перебуває на обліку у психіатра і може й надалі завдати шкоди собі та оточуючим, його поміщено на лікування до психіатричної лікарні.

За обома фактами підпалу слідчі розпочали кримінальні провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

 

Реклама

Залишити коментар