Не так людям, як депутату, – Каспрук про ремонт вулиці Корсунської у Чернівцях

Вулицю Корсунську у Чернівцях заасфальтували для того, щоб забезпечити заїзд на територію приватного заводу дружини депутата “Рідного міста” Ростислава Білика.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив усунутий з посади мера Чернівців Олексій Каспрук, передає МБ.

Він нагадав, що при його керівництві містом були проведені громадські слухання щодо пріоритетів виконання ремонтних робіт на вулицях Чернівців. Натомість, каже Каспрук, нова влада міста вирішила проігнорувати прийняті на слуханнях рішення та розпочала асфальтування вулиці Корсунської, на якій розташовано лише кілька домогосподарств.

Олексій Каспрук сказав, що асфальтування цієї дороги за його керівництва було відкладено у зв’язку з тим, що “ця вулиця, за великим рахунком, більше потрібна області, а не місту”, оскільки автошлях веде до сіл Біла й Стрілецький кут Кіцманського району.

Водночас Каспрук стверджує, що цю вулицю було заасфальтовано з метою, вигідною депутатові “Рідного міста” Ростиславу Білику.

“Дорога була зроблена тільки з однією метою – облаштування під’їзного шляху до заводу “Карат”, який належить дружині Ростислава Білика. Той же підрядник, який робив дорогу, робив заїзд, асфальтував шлях на територію заводу. Можливо, ще щось по території – я не заходив, бо то приватна власність. Отак визначається пріоритет”, – додав усунутий з посади мера Чернівців.

Згідно з електронною декларацією депутата Чернівецької міськради Ростислава Білика, його дружина Руслана є співвласницею ВК “Карат”. Підприємство розташоване на вулиці Корсунській, 15 у Чернівцях.

На своїй сторінці у соцмережі Facebook Олексій Каспрук написав, що асфальтування гравійної ділянки на вулиці Корсунській завершено і “це поки що найбільший об’єкт нових “очільників” міста вартістю 5,1 млн. гривень”.

Реклама

Залишити коментар