У Чернівцях чоловік викрав телефон і гаманець у пасажирки тролейбуса

У Чернівцях під час поїздки в тролейбусі у 22-річної жінки викрали гаманець та мобільний телефон. За її словами, вона навіть не помітила, як це сталося, бо тримала на руках немовля.

Працівники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області по “гарячих слідах” затримали злочинця – 49-річного раніше судимго місцевого мешканця. Чоловік зізнася у скоєному та повернув викрадене майно.

Наразі крадієві оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд задовільнив клопотання слідчих та обрав зловмисникові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Працівники поліції вкотре звертаються до мешканців Чернівців, аби ті не забували про заходи безпеки, за допомогою яких можна вберегти майно від пройдисвітів:

– для зберігання грошей чи мобільних використовуйте внутрішні кишені із застібкою. Зверніть увагу на те, щоб ваші портмоне чи гаманець не виглядали з-під одягу;

Якщо ж ви все-таки стали жертвою кишенькових крадіїв, негайно повідомте про це до поліції. Вчасне повідомлення про злочин допоможе оперативно викрити і затримати зловмисників.

Реклама

Залишити коментар