За вихідні на Буковині сталося 5 пожеж – ДСНС

Протягом вихідних на Буковині пожежники ліквідували 5 пожеж. Дві з них виникли через коротке замикання.

Про це повідомили у прес-службі Управління ДСНС України у Чернівецькій області

10 вересня виникла пожежа в житловому будинку в с. Бобівці Сторожинецького району. За попередніми висновками, причиною пожежі стало коротке замкнення.

Для ліквідації пожежі було залучено черговий караул рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини № 12 м. Сторожинець та місцева пожежна команда с. Нові Бросківці.

Вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу в тих межах в яких вони її застали на момент прибуття, завдяки діям рятувальників від вогню було врятовано житловий будинок. В результаті пожежі вогнем пошкоджено покриття та перекриття горища житлового будинку.

Ще одна пожежа через коротке замкнення електромережі у Сторожинецькому районі виникла 8 вересня у с. Стара Жадова. Горіла господарська будівля. Загорання виникло на горищі будівлі. Про пожежу рятувальників повідомила власниця. Пожежу було ліквідовано рятувальниками з м. Сторожинець та місцевих пожежних команд сіл Стара Жадова та Комарівці.

Від вогню було врятовано господарську будівлю та поруч розташовану літню кухню.

Також впродовж вихідних рятувальники ліквідували пожежіу в гаражних боксах в м. Вижниця та в житловому будинку с. Вартиківці Кельменецького району.

 

Реклама

Залишити коментар