У Чернівцях відновилися перегони тролейбусів і маршруток за пасажирів – Каспрук

Сьогодні, 10 вересня, автобусні маршрути №11 та №12 відновили рейси. Частина чернівчан таким рішенням задоволена. Однак непослідовні дії керівництва міста та відсутність директора тролейбусного управління можуть призвести до знищення комунального підприємства та спричинити аварійні ситуації на дорогах Чернівців. 

Таку думку на своїй сторінці у соцмережі Facebook висловив міський голова Олексій Каспрук, якого депутати достроково позбавили повноважень.

“Переконаний, що частина чернівчан задоволена. Однак є кілька але…вже по 5, без пільгового проїзду (обіцяють він буде… потім, можливо, колись…), возять ті самі перевізники, які не хотіли возити наші “м’які місця зі специфічним запахом” по 4 грн. і якість перевезень жодним чином не змінилась”, – йдеться у повідомленні.

За словами Олексія Каспрука, велику тривогу викликає те, що між водіями тролейбусів і автобусів знову почалися перегони на дорозі, а це небезпечно для життя і здоров’я чернівчан.

“Жодної гарантії, що така ситуація не завершиться нещасним випадком немає. Прошу патрульну поліцію звернути на це увагу і оперативно карати порушників”, – пише Каспрук.

Окрім того, як йдеться у повідомленні, не всі працівники тролейбусного управління отримали заробітну плату. Такі дії призводять до поступового знищення комунального підприємства.

“Не розумію, чому за 1,5 місяця Василь Продан не призначив керівника ЧТУ, який би мав повне право захищати своє підприємство та права трудового колективу”, – йдеться у дописі Олексія Каспрука.

Нагадаємо, 30 серпня Чернівецька міська рада підтримала електронну петицію громадянина Кабачія, яка стосується  позиції мера Чернівців Олексія Каспрука щодо реорганізації міських пасажирських перевезень.

Реклама

Залишити коментар