У Чернівцях активісти вимагають заборонити Ярославу Петришину будувати кафе в парку (відео)

У Чернівцях активісти оприлюднили відеозвернення до секретаря міської ради Василя Продана з вимогою заборонити підприємцю і депутату Ярославу Петришину будувати в парку Шевченка чергове кафе.

Якщо ж будівництво все-таки почнеться, активісти, які на відео стоять з молотами, кажуть, що “не дозволять цього зробити”.

“Звернення до Продана з вимогою розвивати Центральний парк ім.Шевченка на користь громади, а не допомагати проректорському синочку Петришину грабувати дітей”, – йдеться в описі відео, розміщеному в соцмережі Facebook.

Також, на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєстровано відповідне звернення, з вимогою “зупинити подальше захоплення генделиками Центрального парку культури і відпочинку у Чернівцях”.

“Вважаємо, що ТОВ «Цифро трейд», керівником якого є депутат міської ради Ярослав Петришин, ввело в оману чернівчан, членів виконавчого комітету, громаду міста і під виглядом договору про спільну діяльність вчинило захоплення території парку для розміщення чергового кафе в обхід конкурсів та інших дозвільних процедур. Зобов’язання за договором проводити на зазначеному майданчику заходи з популяризації технологій «Smart City» та «Smart House» підприємець не виконував. На зазначеній території працює звичайне кафе та кілька атракціонів, які не відповідають цільовому призначенню ділянки, визначеного договором”, – йдеться у тексті петиції.

Реклама

Коментарі:

  • Забембали продани та прочі гниди. А хлопці молодці. Сам вже подумуваю стати активістом не заважаючи на те що маю роботи дохріна,але якщо це пустити на самобл*потік то роботи не буде та майбутнього. Депутати згодом просто на вулиці морди будуть бити простим людям. В мене є декілька занайомих (на жаль) які святкували перемогу продана, морди в них вовчі і тримаються вони купи. Коротше: торба нам якщо ці “прєдпрініматєлі” будуть робити що їм заманеться.Це раз. А по друге: якого хутора вони(дармодєпутати) працюють по схемі “прокатит или не прокатит”. Тіпу розвидем людей,якщо мовчать- то прокатило,якщо не мовчать,ну, не прокатило,нічого страшного,потім ще раз спробуєм. Кляті виблятки.

  • Молодцы!!!!

Залишити коментар