У Чернівцях депутат Віталій Гавриш може очолити департамент ЖКГ

У Чернівцях конкурсна комісія із заміщення вакантної посади директора департаменту житлово-комунального господарства рекомендує секретарю міськради Василю Продану підписати контракт з депутатом міськради Віталієм Гавришем.

Про це сьогодні наприкінці засідання комісії заявив заступник міського голови Чернівців Олександр Паскар, пише molbuk.ua.

Під час обговорення кандидатур, члени комісії заявили про достатній рівень підготовки обох претендентів на посаду директора департаменту ЖКГ.

Водночас Паскар заявив, що відповіді Гавриша на запитання членів комісії йому більше сподобалися, тому він пропонує підтримати кандидатуру депутата на цю посаду.

Члени комісії одноголосно підтримали пропозицію Паскаря.

Таким чином, комісія рекомендує Продану підписати контракт із Віталієм Гавришем щодо заміщення вакантної посади директора департаменту ЖКГ. Водночас його опонента Володимира Бешлея пропонують зарахувати до кадрового резерву міської ради.

Раніше міський голова Олексій Каспрук, якого 26 серпня достроково відправили у відставку депутати міської ради з ініціативи секетаря Продана, неодноразово наголошував, що незабаром з ними почнуть розраховуватися за це голосування. В тому числі і посадами у міськраді.

Як відомо, Віталій Гавриш – один із 29 обранців, які проголосували за припинення повноважень Каспрука.

Реклама

Залишити коментар