Буковину позбавили 68 мільйонів на ремонт доріг через бездіяльсть ОДА – Бурбак

Після оприлюднення на сайті Міністерства іфраструктури України інформації про перерозподіл коштів, передбачених на ремонт доріг, внаслідок якого Буковина втратила 68 мільйонів гривень, народний депутат України Максим Бурбак звинуватив керівництво Чернівецької ОДА в бездіяльності.

Про це нардеп написав на власній сторінці у Facebook.

“Не треба було по два місяці на початку літа витрачати на погодження з бюджетним комітетом Верховної Ради переліку ремонту доріг в області. Не треба юристів в столицю засилати вже після прийнятого рішення. Може деколи треба дослухатись порад людей тямущих в справі. Але то таке, лірика”, – написав Бурбак.

“Як депутат-мажоритарник з 204-го виборчого округу з Чернівецької області зроблю все, щоб фінансування ремонту доріг області суттєво не зменшилось. Ближчим часом повідомлю про стан справ. Але переконаний – це все наслідки мишачої вовтузні в облдержадміністрації. І результати перевірки Кабміну це підтверджують”, – додав народний депутат.

Раніше повідомлялося, що уряд скоротив видатки на розвиток та утримання автомобільних доріг державного значення у Чернівецькій області на 67,81 млн гривень. Відповідне рішення було схвалено під час засідання Кабінету Міністрів України 5 вересня 2018 року.

Водночас у Чернівецькій ОДА запевнили, що розпорядчий документ щодо перерозподілу Кабміном коштів, виділених на ремонт доріг, наразі не підписаний та не вступив у дію, пише видання МБ.

 

 

 

Реклама

Залишити коментар