У Чернівцях проведуть громадські слухання щодо встановлення пам’ятника воїнам-прикордонникам

Чернівецька міська рада підтримала петицію щодо встановлення пам’ятника воїнам прикордонникам усіх поколінь на території парку імені Тараса Шевченка.

Зазначена петиція розглядалася у присутності автора петиції, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, в.о. начальника відділу охорони культурної спадщини, головного спеціаліста служби кадастру управління містобудування та архітектури департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, директора ЦПКВ ім. Т.Г. Шевченка.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Автор був поінформований, що рішенням виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 25.09.2007р. №701/18 Західному регіональному управлінню Чернівецькому прикордонному загону надано дозвіл на влаштування пам’ятника прикордонникам на земельній ділянці орієнтовною площею 0,002 га на території Центрального парку культури і відпочинку зі сторони входу з вул. О. Гузар.

Після прийняття місцевими органами виконавчої влади рішення про спорудження пам’ятників і монументів місцевого значення – проводиться конкурс на кращу проектну пропозицію. Відділу з охорони культурної спадщини доручено організувати проведення громадських слухань на тему “Встановлення пам’ятника воїнам прикордонникам усіх поколінь на території ЦПКВ ім. Т.Г. Шевченка”.

Реклама

Залишити коментар