Андрій Павелко: “Важливо, щоб слова “Слава Україні!” стали оберегом для нашої національної збірної!”

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко наголосив на значущості презентації нової ігрової форми національної збірної. Про це повідомляє Федерація футболу України.

“Національна збірна України візьме участь у першому розіграші Ліги націй у новій формі, — сказав голова ФФУ. — І вперше в історії в головної команди країни з’явився третій комплект форми, а на всіх футболках тепер красується сповнене вікової енергетики й неймовірної сили духу “Слава Україні!”. Дуже важливо, щоб головне гасло й сенс життя багатьох поколінь наших співвітчизників, справжніх героїв України, стало офіційним оберегом і нашої національної збірної з футболу! Воно має надати енергії й сили нашим гравцям у дебюті в Лізі націй!

А додати збірній досвіду й нових нестандартних рішень допоможе легенда українського футболу й новий тренер команди Олександр Шовковський. Символічно, що на презентації нової форми й на відкритому тренуванні команди на НСК “Олімпійський” побували й поранені ветерани АТО, які захищали нашу незалежність на Донбасі, і гравці збірної подякували воїнам за їхній подвиг! Слава героям! Слава Україні!”

Нагадаємо, вчора на НСК “Олімпійський” відбулося відкрите тренування національної збірної України.

Фото – ffu.ua.
Реклама

Залишити коментар