Викрав автівку і злетів з мосту: у поліції Буковини повідомили подробиці ДТП

За скоєне молодикові загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

2-го вересня по обіді до поліції звернувся 36-річний чернівчанин, котрий повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Легковик «Volkswagen Bora» сірого кольору був припаркований на одній із вулиць Чернівців.

Вже невдовзі правоохоронці помітили викрадений автомобіль. Ігноруючи вимоги поліцейських зупинитися, зловмисник почав утікати, рухаючись в бік вїзду з міста. Не впоравшись з керуванням, викрадач з’їхав на  з мосту у кількаметровий яр, покинув понівечену автівку і намагався втекти з місця події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронції затримали зловмисника – 26-річного місцевого мешканця, котрий неодноразово потрапляв у поле зору поліції за корисливі злочини. Медичне освідчення на стан сп’яніння показало, що порушник був тверезим.

Наразі молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України та готують клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

 

Реклама

Залишити коментар