Чернівецька облрада може не надати “Укргазвидобуванню” дозвіл на користування надрами

Чернівецька облрада має намір відмовити акціонерному товариству “Укргазвидобування” у клопотанні про надання спеціального дозволу на користування надрами на Петровецькій площі, яка розташована в межах Вижницького і Сторожинецького районів.

Інформація про це оприлюднена в проекті рішення обласної ради, який був зареєстрований 23 серпня, пише molbuk.ua

“Відмовити Акціонерному товариству “Укргазвидобування” у зв’язку з розширенням меж раніше наданої площі ділянки надр спеціального дозволу на користування надрами від 15.07.2014 №4545 з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, нафти, конденсату, супутніх компонентів Петровецької площі, розташованої в межах Вижницького та Сторожинецького районів Чернівецької області”, – йдеться у проекті рішення.

Як відомо, у 2012 році Чернівецька облрада погодила ДК “Укргазвидобування” клопотання щодо отримання дозволу на вивчення і розробку Петровецької площі у Вижницькому районі.

Крім цього, Чернівецька обласна рада надала довіл на видобуток газу у Красноїльську на Сторожинеччині фірмі “Інгазко”, представники якої є фігурантами у численних судових процесах щодо корупційних схем.

Тоді голова облради Іван Мунтян ненароком обмовився що це, мовляв, його питання.

Реклама

Залишити коментар