Сьогодні виконком може підвищити вартість проїзду у маршрутках Чернівців

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради сьогоднішньому засіданні розгляне проект рішення щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках до 5 гривень.

“Тимчасово встановити з  01.09.2018 р. до 31.12.2018 р. (включно) тариф на послуги перевезення пасажирів у міському пасажирському автотранспорті загального користування в м. Чернівцях за 1 поїздку у розмірі 5,00 грн. в автобусах, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі та  в режимі маршрутного таксі”, – йдеться в документі.

Для школярів пропонується встановити вартість квитка у розмірі 2 грн. 50 коп. на весь навчальний рік.

Також у проекті рішення йдеться про повернення так званого “соціального проїзного” для пільгових категорій населення.

“Встановити з 01.10.2018 р. до 31.12.2018 р. (включно ) безоплатний проїзд за спеціальними проїзними квитками для пільгових категорій населення з рівнем доходу менше 125% від законодавчо встановленого прожиткового мінімуму на 1 липня  2018р. з 10.00 до 15.00 години в автобусах, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі, за виключенням соціально значущих маршрутів, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 30.01.2018 р. № 38/2”, – зазначається в 3 пункті документу.

 

фото zhitomir-online.com

Реклама

  • “ТО,о чем так долго говорили большевики,свершилось….”(цитата ….самі знаєте кого).Так от,наша нинішня “влада” крокує в цьому напрямку.На угоду власникам так названих “маршруток”(а між людьми -скотовозок),таки піднімається ціна на проїзд.Пільговим верствам населення тицькається у зуби “соціальний квіток”,але тільки з 10.00-до 15.00.У інші години ці люди не потребують громадського транспорту(так вирішили можновладці),-люди,яких ми ,платники податків ,утримуємо за свої гроші.І в цьому випадку нині звільнений мер теж мабуть поганий,дуже поганий,бо не давав можливості піднимати ціни на проїзд в скотовозках.І попри все планував розширити можливості комунального транспорту,більш екологічного,що не скажешь про ті “трупаки” які возять людей.

Залишити коментар