У Чернівцях на річці Прут втопився чоловік та пропав безвісти підліток

Впродовж вихідних днів на річці Прут втопився чоловік та зник підліток. Про це повідомив на власній сторінці начальник УДСНС у Чернівецькій області Сергій Михайлюк.

Сьогодні рятувальники проводять пошуки хлопця, котрий пропав безвісти під час перебування біля річки Прут на вул. Січових Стрільців у місті Чернівці.

Увечері 25 серпня 16-річний юнак прийшов до водойми разом із товаришем. Двоє хлопців відпочивали біля ріки й через певний час один із них помітив, що товариш зник. На сполох наступного дня забили родичі юнака, коли той так і не повернувся додому з відпочинку на річці. Для пошуку хлопця 26 серпня на місце події виїхали працівники поліції та Служби порятунку. Обстеживши територію, рятувальники виявили на березі речі підлітка, однак самого хлопця так і не знайшли. Тому пошукові роботи продовжать сьогодні, 27 серпня водолази Чернівецької міської рятувальної станції на р. Прут.

Також 24 серпня на вул. Гагаріна у обласному центрі у річці Прут втопився 37-річний житель села Мигове Вижницького району. З водойми потопельника підняли на поверхню місцеві жителі. Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу міста Чернівці.

Реклама

Залишити коментар