У Чернівцях на День Незалежності Калічанка потопає у смітті (фото)

У мережі опублікували фото з чернівецького мікрорайону Калічанка, на якому видно купи сміття біля контейнерів.

Користувач Ігор Боднарук зазначає, чо фото зроблені 24 серпня, у День Незалежності України.

Як відомо, мікрорайон Калічанка – округ депутата міської ради Володимира Бешлея, котрий наразі претендує на посаду керівника департаменту житлово-комунального господарства.

На публікацію відреагував начальник Інспекції з благоустрою Чернівців Сергій Обшанський.

В коментарі він звернувся до секретаря міської ради Продана з проханням вплинути на керівництво  КП “Чернівціспецкомунтранс” і винести йому догану, а при повторному подібному порушенні – звільнити.

“Основна задача Інспекції з благоустрою – це контроль за санітарним станом міста. Але якщо немає , що контролювати , бо повний дисбаланс в “роботі” КП Чернівціспецкомунтранс та небажання, невміння керівництва останього , управляти процесами , запроваджувати нові тенденції по сортуванню сміття , вивозу ТПВ згідно графіку та багато іншого наводить на думку про профпригодність директора комунального підприємства”, – йдеться у дописі.

“Прошу Вас Василь Сафронович вжити дієві заходи вливу , не складанням адмін.протоколу від Інспекції на керівника підприємства , а як мінімум догану за незадовільний санітарний стан Першотравневого та Садгірського районів Чернівців. При повторному порушенні , ставити питання кардинально – про звільнення керівника”, – зауважує Сергій Обшанський.

Реклама

Залишити коментар