У Чернівцях відзначать День Державного Прапора та 27-річчя Незалежності України (програма)

З нагоди Дня Державного Прапора та 27-річчя Незалежності України у Чернівцях відбудеться низка урочистих заходів. Зокрема городяни та гості міста зможуть відвідати зібрання, концерти, виставки, мистецькі заходи та спортивні змагання.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

23 серпня о 8.30 на Соборній площі відбудеться підняття Державного Прапора України та червоно-чорного прапора визвольних змагань за участю волонтерів, учасників АТО, добровольців, представників громадських організацій.

8.45 – 9.00 – Хода учасників із Соборної до Центральної площі з розгорнутими полотнищами синьо-жовтого та червоно-чорного прапорів.

9.00 – Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України на Центральній площі.

11.00 – на Центральному кладовищі відбудеться панахида та покладання квітів до могил Героїв Небесної Сотні, а також воїнів, які загинули на Сході.

13.00 – у Виставковому центрі “Вернісаж” (вул. І.Франка, 15) відкриття виставки творів членів обласної організації Національної спілки художників України.

14.00 – в Літньому театрі ЦПКіВ імені Т. Шевченка відбудеться урочисте зібрання та святковий концерт.

24 серпня в усіх храмах населених пунктів області будуть відслужені Молебні за Україну.

10.00 – на Центральній площі – хвилина мовчання, покладання квітів до пам’ятника Т. Шевченку та Молебень за Україну.

О 17.30 в залі органної та камерної музики відбудеться урочисте закриття Фестивалю органної музики, присвячений 27-й річниці Незалежності України.

Для чернівчан та гостей обласного центру у Чернівецькому обласному музеї народної архітектури і побуту (Світловодська, 2) буде проведено День відкритих дверей.

26 серпня з 12.00 по 19.00 в Чернівецькому обласному музеї народної архітектури і побуту  – Міжнародний фестиваль національних культур “Радість родин”.

Реклама

Залишити коментар