Стрілянина в Харкові: з’явилося відео з камер спостереження

Відео з камер спостереження всередині Харківської міськради, які зафіксували дії вбивці поліцейського оприлюднило видання NewsRoom.

Перестрілка сталася сьогодні вночі близько 00:37. Невстановлений громадянин спочатку влучив у охоронця міськради, а потім смертельно поранив одного з патрульних – 29-річного Дмитра Кирієнко, .

Правоохоронці застосували табельну зброю і застрелили нападника.

На відеозаписі зафіксовано той момент, коли злочинець вже знаходиться в холі мерії. За інформацією джерела NewsRoom, зловмисник був застрелений, коли у нього закінчилися патрони.

За інформацією поліції Харківської області, події розвивалися таким чином:

“Невстановлений досі чоловік віком приблизно 50 років з невідомих причин почав стріляти по вхідних дверях Харківської міськради. Випадковими свідками стрілянини стали люди, які на автомобілі «Шкода» проїжджали повз міськради та зупинилися на перехресті на червоне світло світлофора. Зловмисник вистрілив у бік автівки та влучив в праве переднє колесо. На звуки пострілів вийшов охоронець установи та відразу отримав від злодія кульове поранення. На момент нападу у приміщенні знаходилися троє охоронців, один з них відпочивав після чергування, двоє інших заступили на зміну. Побачивши чоловіка зі зброєю, двоє охоронців забігли назад до приміщення, слідом за ними попрямував зловмисник. За 5 хвилин він обійшов два поверхи будівлі, вочевидь, маючи намір розправитися зі свідками. Однак, їх не знайшов та спустися до входу, де його вже чекали патрульні.

Старший лейтенант поліції Дмитро Кірієнко наказав злочинцю кинути зброю та здатися, у відповідь пролунали постріли. Патрульний отримав тяжкі вогнепальні поранення, від яких помер. Також з місця події бригадою швидкої медичної допомоги до реанімаційного відділення Харківської міської клінічної лікарні з вогнепальним пораненням грудної клітини у тяжкому стані був госпіталізований 48-річний працівник охоронної фірми. Його прооперовано, зараз чоловік знаходиться під наглядом лікарів.

Патрульні застосували табельну зброю і знешкодили стрільця. Зараз поліцейські встановлюють особу нападника”, – розповів начальник ГУНП в Харківській області Олег Бех.

 

Реклама

Залишити коментар