ДТП на Закарпатті: п’яний водій покинув двох травмованих дітей і втік

Правоохоронці розшукали водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв автопригоду і втік із місця аварії. П’ятьох постраждалих, серед яких двоє дітей, доставили до лікарні. У справі триває розслідування.

13 серпня близько 23.40, на лінію «102» надійшло повідомлення про автомобільну аварію з травмованими у с.Верхній Коропець Мукачівського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

Поліцейські встановили, що водій вантажного мікроавтобуса марки «Renault Duster» не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Після вчиненого чоловік, який перебував за кермом, з місця події втік. Двох дітей віком 6 та 13 років, які були пасажирами, з травмами різного ступеню тяжкості каретою швидкої меддопомоги доставили до обласної лікарні. Також по допомогу медиків звернулися ще троє пасажирів мікроавтобуса, віком 44, 45 та 53 роки.

Менш, ніж за годину правоохоронці знайшли водія машини, який вчинив дорожню автопригоду. 33-річний мешканець селища Чинадієво Мукачівського району ховався у господарській будівлі. Як виявилося, мати постраждалої дівчинки – його співмешканка. Поліцейські освідчили чоловіка у місцевій лікарні. У нього в крові виявилося 3,07 проміле алкоголю.

За фактом автопригоди з потерпілими у поліції розпочали розслідування за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодекс України. Автомобіль правоохоронці помістили на спецмайданчик поліції. У справі триває слідство.

 

Реклама

Залишити коментар